تسهیلات ویژه نوسازی بافت های فرسوده 20 ساله تقسیط می شود

تسهیلات ویژه نوسازی بافت های فرسوده 20 ساله تقسیط می شود
Facebook Twitter LinkedIn

۱۰:۰۳ | ۱۴۰۱/۰۴/۰۲

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران که برای بازدید از پروژه های بازآفرینی شهری شیراز و حضور در ستاد بازآفرینی شهری پایدار فارس به این استان سفر کرده است، در جمع خبرنگاران توضیحاتی در خصوص تسهیلات نوسازی بافت های فرسوده ارایه کرد و گفت: تسهیلات ویژه نوسازی بافت های فرسوده مانند تسهیلات نهضت ملی مسکن 20 ساله تقسیط می شود.

به گزارش اخبار ساختمان به نقل از روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران، محمدآئینی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به تسهیلات مالی در نظر گرفته شده برای نوسازی بافت های فرسوده توضیح داد: برای اسکان موقت ساکنان، وام ودیعه مسکن در اختیار متقاضیان قرار می‌ یرد.

 

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران ادامه داد: همچنین برای نوسازی بافت های فرسوده از دو منبع مختلف تسهیلات پرداخت می شود؛ تسهیلات ویژه بافت های فرسوده که  150 میلیون تومان آن با سود صفر درصد است. مبلغ این نوع تسهیلات در تهران 450 میلیون تومان، در کلانشهرها مانند شیراز 400 میلیون تومان و در سایر شهرها 350 میلیون تومان است و تاکنون بیش از 23 هزار واحد برای دریافت تسهیلات به بانک مسکن معرفی شده اند.

 

او افزود: همچنین متقاضیان می توانند از تسهیلات خودمالکی نهضت ملی مسکن استفاده کنند که مبلغ آن در تهران 450 میلیون تومان، در کلانشهرها 400 میلیون تومان، در مراکز استان ها 350 میلیون تومان و در سایر شهرها 300 میلیون تومان است و مردم می توانند با توجه به شرایط شان از بین دو نوع تسهیلات مذکور انتخاب کنند. قبلا تقسیط وام نوسازی مسکن 12 ساله بود اما با پیگیری های وزارت راه و شهرسازی تقسیط هر دو وام 20 ساله می شود.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی با یادآوری نوسازی سالانه 150 هزار واحد مسکونی گفت: سهم استان فارس از این میزان حدود 11 هزار واحد است که بر اساس آمار ارایه شده 2 هزار و 400  واحد مسکونی به بانک عامل معرفی شده اند.

 

او با اشاره به این که در استان فارس و نیز در سراسر کشور با حجم انبوهی از واحدهای ناپایدار مواجه هستیم که جان هموطنان را در معرض خطر قرار داده است، گفت: رویکرد دولت سیزدهم بر این است تا سرعت نوسازی را با همکاری شهرداری ها، همراهی مردم و یاری انبوه سازان و سازندگان شتاب بخشد. برای این منظور بسته تشویقی جامعی در دست تدوین است که البته بخشی از آن اکنون اجرایی می شود.

 

دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار افزود: شهرداری ها باید از مالکان و سازندگان حمایت کنند و تخفیفات حداکثری برای صدور مجوزها در نظر بگیرند. بر اساس قانون شهرداری ها موظفند تخفیف 50 درصدی برای متقاضیان بافت های فرسوده لحاظ کنند که تا 100 درصد هم می تواند انجام شود و دولت ما به التفاوت آن را جبران می کند. کاهش زمان صدور پروانه موضوع مهم دیگری است که باید مورد توجه شهرداری ها قرار گیرد و زمان صدور پروانه را به یک ماه کاهش دهند.

 

بیشتر بخوانید: تسهیلات نوسازی در محلات هدف بازآفرینی شهری چقدر است؟

 


اخبار ساختمان
@akhbarsakhteman