1910 مشاور املاک بدون مجوز در کشور پلمپ شد
به گزارش اخبار ساختمان، علیرضا مهلی نماینده وزیر راه و شهرسازی در کارگروه تنظیم و کنترل بازار املاک و مستغلات در جلسه کارگروه تنظیم بازار و کنترل بازار املاک و مستغلات استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: کارگروه تنظیم و کنترل بازار املاک و مستغلات کشور با سه دستور العمل ساماندهی مشاورین املاک، شناسایی خانه های خالی و وام های نظیر اجاره بهاء و تعمیرات مسکن اختصاص می یابد در کشور شروع به کار کرد.
وی ساماندهی مشاورین املاک را از مهمترین برنامه وزارت راه و شهرسازی برشمرد و افزود: در حال حاضر ۱۷۴ و ۳۷۴ واحد صنفی مشاور املاک در کشور فعال است که اقدامات آنها بر قیمت و اجاره بهای مسکن بسیار تاثیرگذار است.
نماینده وزیر راه و شهرسازی در کارگروه تنظیم وکنترل بازار املاک و مستغلات تاکید کرد: از ۱۵ اردیبهشت ماه گشت های مشترک این وزارتخانه توسط ادارات راه و شهرسازی در تهران و تمامی استان های کشور با همکاری سازمان تعزیرات حکومتی، اماکن، اداره کل صمت، مقام قضایی و انتظامی استان آغاز به کار کرد که نتیجه آن بازید از ۲۱ هزار و ۲۶۸ مشاور املاک بود.
مهلی افزود: با بازرسی های انجام شده هزار و ۹۱۰ بنگاه غیر مجاز در کشور پلمپ شد و برای بنگاه های متخلف معرفی شده به تعزیرات حکومتی نیز ۱۳۴ میلیارد و ۹۳۱ میلیون تومان جریمه صادر شد.
وی ادامه داد: با اقدامات مطلوب صورت گرفته شاهد کاهش قابل توجه مسکن در استان های مختلف نظیر تهران، خراسان رضوی، خوزستان و فارس هستیم.
نماینده وزیر راه و شهرسازی در کارگروه تنظیم و کنترل بازار املاک و مستغلات خاطر نشان کرد: نداشتن پروانه کسب، نرخنامه، نداشتن کد رهگیری و عدم صدور فیش رسید کمیسیون وجوه دریافتی و گرانفروشی در بحث اخذ کمیسیون های مصوب استان ها عمده تخلفات محرز در بنگاه های املاک است.
وی تصریح کرد: چنانچه مردم املاک خود را در سامانه ملی املاک و مستغلات ثبت کنند این امر سبب می شود بنگاه های املاک در تمدید قراردادها سوءاستفاده نکنند.
مهلی افزود: مردم باید به سمت ثبت خانه ها و املاک خود در سامانه ملی املاک و اسکان حرکت کنند چرا که به این ترتیب مشمول مالیات بر خانه های خالی نمی شوند، همچنین با این شیوه موضوع گرانفروشی در حوزه املاک نیز از بین خواهد رفت.
پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی
برچسب ها:
ساماندهی مشاوران املاک