خبر خوش برای آتش نشانان تهرانی

خبر خوش برای آتش نشانان تهرانی
Facebook Twitter LinkedIn

۱۱:۳۳ | ۱۴۰۴/۰۱/۲۶

مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهرداری تهران جزئیات ساخت مجموعه مسکونی ۸۰۰۰ واحدی ویژه آتش نشانان در تهران را تشریح کرد.

به گزارش اخبار ساختمان، قدرت‌الله محمدی، مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهرداری تهران، در خصوص پروژه ساخت مجموعه مسکونی ۸۰۰۰ واحدی ویژه آتش نشانان، گفت: این پروژه در مساحتی بالغ بر ۳۹۰ هزار متر زیربنا با هدف خانه دار شدن خانواده بزرگ آتش نشانی آغاز شده و خوشبختانه عملیات خاکبرداری آن نیز شروع شده است.

وی با بیان اینکه بیش از ۴۰۰۰ واحد از این مجموعه به آتش نشانان شهرداری تهران اختصاص دارد، ادامه داد: با تکمیل این پروژه، ۹۰ درصد از آتش نشانان شهر تهران صاحب مسکن خواهند شد که این یک گام بزرگ در راستای بهبود وضعیت معیشتی و رفاه این قشر فداکار است.

رئیس سازمان آتش نشانی شهرداری تهران با اشاره به اینکه ۸۰ درصد آتش نشان ها مستأجر هستند و متأسفانه به دلیل شرایط اجاره بها مجبور به خروج از تهران شده اند، تصریح کرد: این موضوع به طور مستقیم به خدمات رسانی ما آسیب می زند، زیرا دوری محل سکونت آتش نشانان از محل خدمت، زمان رسیدن به محل حادثه را افزایش می دهد. پروژه ۸۰۰۰ واحدی مسکن آتش نشانان یک حرکت بسیار ارزشمند در این دوره مدیریت شهری است و امیدواریم تا پایان سال آینده شاهد خانه دار شدن آتش نشانان تهرانی باشیم.

محمدی با تأکید بر ویژگی های منحصربه‌فرد این مجموعه مسکونی، افزود: این مجموعه یک شهرک کاملاً سبز است که تمامی سرانه های مورد نیاز در آن پیش بینی شده است. ایجاد ۲۵۰۰ متر مربع فضای سبز، احداث بلوک هایی با زیربنای بیش از ۱۰۰۰ متر و ساخت واحدهای مسکونی با متراژ بالای ۸۰ متر، از جمله ویژگی های این شهرک است.

وی با اعلام این خبر که اسکلت بندی مسکن آتش نشانان تا پایان سال جاری به اتمام می رسد، خاطرنشان کرد: برنامه ریزی شده تا پایان سال ۱۴۰۵، تعداد ۵۰۰۰ واحد مسکونی به ۵۰۰۰ خانوار از آتش نشانان تحویل داده شود. گفتنی است در این دوره از مدیریت شهری، برای اولین بار توجه ویژه ای به مسکن آتش نشانان شده است.

قدرت‌الله محمدی با ابراز امیدواری نسبت به آینده ای روشن برای آتش نشانان شهر تهران، تأکید کرد: تأمین مسکن مناسب برای این افراد، تنها یک وظیفه انسانی نیست، بلکه یک ضرورت برای ارتقای سطح خدمات رسانی و افزایش انگیزه این قشر فداکار است. ما تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست تا با تکمیل این پروژه و ارائه تسهیلات بیشتر، زمینه رفاه و آسایش آتش نشانان را فراهم کنیم.

مهر


اخبار ساختمان
@akhbarsakhteman