تحویل 4314 واحد مسکن حمایتی در شهرهای جدید
به گزارش اخبار ساختمان، شهرام ملکی با بیان اینکه این پروژه ها شامل طرح نهضت ملی مسکن و اقدام ملی مسکن است، عنوان کرد: تسریع در عملیات مسکن حمایتی برای دهک های یک تا چهار و سایر متقاضیان از جمله تاکیدات دولت و وزارت راه و شهرسازی است.
وی افزود: از مجموع حدود 850 هزار متقاضی قطعی طرح های حمایتی دولت، بیش از 315 هزار نفر در دهک های یک تا چهار درآمدی قرار دارند.
مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید خاطرنشان کرد: این طرح که در 21 شهر جدید در حال اجراست، تامین کننده 141 هزار واحد مسکن برای واجدین شرایط خواهد بود.
ملکی با اشاره به تحویل بیش از چهار هزار واحد مسکن در هشت شهر جدید در دهه فجر سال جاری اظهار کرد: با همراهی مردم، مجریان و انبوه سازان، چهار هزار و 314 واحد مسکن حمایتی در شهرهای جدید از جمله پرند، بینالود، گلبهار، مهاجران، امیرکبیر، فولادشهر، صدرا و تیس افتتاح خواهد شد.
وی متذکر شد: فرایند ساخت این مسکن با در اختیار قرار دادن زمین به پیمانکاران و با کمک آورده مردم و وجود تسهیلات بانکی شکل گرفته است.
مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید یادآور شد: در تحویل این واحدها ضمن تکمیل معابر عمومی، فضاهای فرهنگی، تجاری، آموزشی و شهری حتما بحث خدمات شهری و روبنایی نیز لحاظ شده است.
ملکی با تاکید بر اینکه بهره برداری از پروژه های آموزشی، مذهبی، تفریحی، تجاری، ورزشی و فضای سبز نیز در این مناسبت افتتاح می شوند، گفت: در ادامه، بهره برداری از 61 هزار زیرپروژه در این شهرها را شاهد خواهیم بود و این افتتاح بخش دیگری از تکمیل این پروژه در شهرهای جدید خواهد بود.
وی فراهم شدن آرامش و آسایش را اولویت راه اندازی این شهرها دانست و گفت: هدف ما این است زمانی که آپارتمانی تحویل می شود، فروشگاه های کوچک محلی، مراکز بهداشتی و درمانی، فضاهای آموزشی از مهدکودک تا دبیرستان و... نیز در اطراف آن فراهم شده باشد.
مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید تصریح کرد: این توسعه شامل شهرهایی که پیش از این نیز افتتاح شده اند نیز است.
ایلنا

