در نشست مشترک وزیر راه با وزیر علوم تاکید شد:

ضرورت تسریع در ساخت مسکن دانشگاهیان

ضرورت تسریع در ساخت مسکن دانشگاهیان
Facebook Twitter LinkedIn

۰۹:۵۹ | ۱۴۰۵/۰۱/۲۴

، تحقیقات و فناوری، راهکارهای توسعه همکاری های دو وزارتخانه با محوریت استفاده از ظرفیت های علمی و فناورانه کشور مورد بررسی قرار گرفت و بر تسریع در ساخت مسکن دانشگاهیان تأکید شد.
به گزارش اخبار ساختمان، در این نشست، فرزانه صادق و حسین سیمایی، مشارکت پژوهشی دانشگاه ها در بازسازی آسیب های ناشی از جنگ و بهره گیری از ظرفیت پارک های علم و فناوری برای ارائه خدمات فناورانه در حوزه های راه، مسکن و شهرسازی مطرح شد.

همچنین در این دیدار، گزارشی از روند پیشرفت ساخت مسکن ویژه دانشگاهیان ارائه شد و طرفین بر ضرورت تسریع در اجرای این طرح ها تأکید کردند.

در همین راستا، پیشنهاد تشکیل کمیته مشترک میان دو وزارتخانه با هدف پیگیری مستمر و تسریع در تحقق اهداف حوزه مسکن دانشگاهیان مطرح شد.

در ادامه، دو طرف با اشاره به اهمیت هم افزایی میان بخش های علمی و اجرایی کشور، بر تداوم تعاملات و استفاده نظام مند از ظرفیت دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و شرکت های دانش بنیان برای حل مسائل حوزه راه و شهرسازی تأکید کردند.

پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی

اخبار ساختمان
@akhbarsakhteman