آغاز عملیات های آماده سازی در پروژه غدیر در پردیس

آغاز عملیات های آماده سازی در پروژه غدیر در پردیس
Facebook Twitter LinkedIn

۱۱:۴۵ | ۱۴۰۵/۰۲/۱۹

به دنبال برگزاری نشست مشترک بین شرکت عمران شهر جدید پردیس و شرکت راهسازی عمران ایران، عملیات آماده سازی و محوطه سازی در پروژه غدیر فاز ۸ این شهر جدید آغاز شد.
به گزارش اخبار ساختمان به نقل از روابط عمومی شرکت عمران شهر جدید پردیس، نشست ویژه با محوریت انجام توافقات لازم جهت اجرای بخش های مهمی از زیرساخت های باقیمانده در مسکن مهر پردیس با حضور مدیرعامل شرکت عمران پردیس و مدیرعامل شرکت راهسازی عمران ایران برگزار شد.

مطابق با این نشست، مقرر شد عملیات های آماده سازی و محوطه سازی در اسرع وقت در پروژه غدیر فاز ۸ (توسعه ایرا البرز سابق) آغاز شود که در همین راستا، ماشین آلات سنگین این شرکت وارد پروژه غدیر شدند.

از دیگر توافقات این نشست می توان به تکمیل خط انتقال فاضلاب بخش غربی فاز ۸ به تصفیه خانه شماره یک، ساخت پل عابر پیاده اتصال قسمت های شمالی و جنوبی فاز ۵ با قید فوریت و اجرای پروژه های روبنایی و زیرساختی برنامه آتی شرکت عمران برای توسعه خدمات در شهر جدید پردیس اشاره کرد؛ پروژه های بزرگی که هر کدام باعث خواهد شد پازل زیرساخت های باقیمانده در فازهای مختلف مسکن مهر پردیس تکمیل شده و با همراهی دیگر شرکت های بزرگ زیرساختی در پردیس از جمله قرارگاه خاتم الانبیا و شرکت دی، به زودی خدمات باقیمانده لازم در مسکن مهر پردیس اتمام یابد.

برچسب ها:

شهر جدید پردیس 
اخبار ساختمان
@akhbarsakhteman