از سوی شرکت عمران شهر جدید پردیس انجام شد؛

پرداخت بخش عمده مطالبات انبوه سازان مسکن مهر

پرداخت بخش عمده مطالبات انبوه سازان مسکن مهر
Facebook Twitter LinkedIn

۱۱:۰۳ | ۱۴۰۵/۰۳/۰۳

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پردیس از پرداخت ۲۰۵ میلیارد تومان از مطالبات انبوه سازان پروژه های مسکن مهر این شهر جدید به صورت تهاتر اراضی مسکونی و تجاری خبر داد.
به گزارش اخبار ساختمان به نقل از روابط عمومی شرکت عمران شهر جدید پردیس، تکمیل بخش باقیمانده مسکن مهر و تحویل واحدها با کلیه خدمات لازم به مالکان، اصلی ترین برنامه شرکت عمران پردیس از شرکت سال جدید است.

سیاستی که در ادامه سال گذشته، از نخستین روزهای سال ۱۴۰۵ شروع شد و باعث شده تا با وجود سایه شرایط جنگی بر کشور، بی وقفه شاهد ادامه‌ عملیات های عمرانی باشیم. هم راستا با تاکید بر ادامه فعالیت ها، پرداخت مطالبات پیمانکاران، دغدغه ای بود که تیم مدیریتی شرکت عمران پیگیر آن بوده تا بتوان با انرژی بیشتری شاهد ادامه تکمیل پروژه ها بود.

پس از چند مرحله تزریق منابع مالی، در روزهای اخیر بخش عمده ای از مطالبات انبوه سازان و مهندسین مشاور به ویژه شرکت های حاضر در پروژه غدیر فاز ۸ (توسعه ایرا البرز سابق) به صورت تهاتر اراضی پرداخت شد تا جانی تازه در روند پروژه ها روان شود.

در همین خصوص و با پیگیری های مجموعه شرکت عمران پردیس، نشستی با حضور 10 شرکت پیمانکار و مشاور برگزار شد. نشستی که حاصل آن پرداخت ۲۰۵ میلیارد تومان از مطالبات این شرکت ها به صورت تهاتر اراضی مسکونی و تجاری بود.

احمد مرزبان، مدیرعامل شرکت عمران، ضمن تشکر از شرکت های فعال در زمان جنگ، اعلام کرد که پرداخت مطالبات بر اساس کارکرد تاییدشده در سیستم مالی شرکت عمران پرداخت می شود و این مجموعه ضمن تاکید بر تسریع در تکمیل واحدهای باقیمانده، پیگیر اجرای تعهدات مالی نسبت به سازندگان نیز خواهد بود.

اخبار ساختمان
@akhbarsakhteman