سکونت 32 درصد تهرانی ها در سکونتگاه غیررسمی
به گزارش اخبار ساختمان، حسین سپهری اظهار کرد: استان تهران ظرفیت های بی نظیر اقتصادی دارد که اگر تمامی این ظرفیت به کار گرفته شود رونق اقتصادی برای کشور به همراه دارد.
وی وجود ۵۰ درصد شرکت های دانش بنیان و ۳۶ درصد ارزش افزوده کشور در تهران را از جمله این ظرفیت ها برشمرد و تاکید کرد: با وجود این توانمندی ها، استان با عقب ماندگی های جدی زیرساختی و خدماتی مواجه است که حل آنها نیازمند نگاه و راهکار ملی است.
سپهری درآمدهای مالیاتی تهران به عنوان بخشی از بودجه پروژه های استان را ناچیز خواند و افزود: یک هزار و ۳۵۰ همت درآمد مالیاتی تهران در سال گذشته بوده است. بودجه مصوب امسال استان نیز ۷.۵ همت است که نسبت به سال قبل ۲۰ درصد رشد داشته است.
وی با اشاره به وجود ۷۶۸ پروژه نیمه تمام استانی با میانگین عمر هشت سال در استان تهران، اضافه کرد: برای تکمیل این پروژه ها حدود ۱۸ همت اعتبار نیاز است که با تخصیص ۵۰ درصدی بودجه، تکمیل آنها ۶ تا ۷ سال طول می کشد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران خاطرنشان کرد: تراکم جمعیتی هزار نفری در هر کیلومتر مربع (میانگین کشوری ۴۹ نفر) استان نیز عامل بحران های استان از جمله آلودگی هوا، ناترازی انرژی و کمبود آب است. ۳۲ درصد جمعیت استان در سکونتگاه های غیررسمی ساکن هستند که منشأ بسیاری از آسیب های اجتماعی است.
وی به کمبود ۱۱۶۱ کلاس درس در تهران اشاره کرد و گفت: احداث ۶۲۴ مدرسه تا پایان دولت هدفگذاری شده که عملیات اجرایی ۴۲۸ مدرسه آغاز شده و ۱۲۸ مدرسه تکمیل و تحویل شده است. همچنین حدود ۳۰۰ میلیارد تومان از منابع استانی و مسئولیت اجتماعی نفت به نوسازی مدارس اختصاص یافته است.
وی افزود: ۹۹ درصد مردم استان از آب آشامیدنی سالم برخوردارند و در مناطق روستایی این رقم ۷۵ درصد است که از میانگین کشوری ۷۲ درصد بهتر است.
سپهری خاطرنشان کرد: با وجود پیشرفت ها، تصمیم گیری و توزیع منابع باید متوجه عقب ماندگی های استان تهران باشد.
سپهری از تخصیص ۲۱۵ میلیارد تومانی به اورژانس تهران برای تجهیز و احداث ۲۰ پایگاه، ۲۵۰ میلیارد تومان به هلالاحمر برای احداث ۱۰ پایگاه امداد و نجات و ۲۶۰ میلیارد تومان برای بازسازی خوابگاه های دانشجویی خبر داد.
ایرنا

