بلاتکلیفی برج های دوقلو کیو خرم آباد

بلاتکلیفی برج های دوقلو کیو خرم آباد
Facebook Twitter LinkedIn

۱۳:۱۷ | ۱۳۹۸/۰۳/۲۸

پروژه برج‌های دوقلوی کیو سال 93 و در دوره شورای شهر چهارم کلنگ‌زنی شد و قرار بود تا مهرماه 96 به بهره‌برداری برسد.
‌به گزارش اخبار ساختمان، بر زمان‌بندی پروژه برج‌های دوقلو دائم تاکید می‌شد و بر این اساس تابلوی روزشمار نیز در محل ساخت نصب شده بود که بعد از مدتی خاموش و زمان‌بندی حذف شد.

در قرارداد پروژه برج‌های دوقلو که مرتفع‌ترین سازه خرم‌آباد محسوب می‌شود، سهم شهرداری ۲۵ و سرمایه‌گذار ۷۵ درصد اعلام شده و سرمایه‌گذار آن گروه عمران و ساختمان معین کوثر است.

قرار بود برج‌های دوقلو نقش تعیین‌کننده‌ای در شهر خرم‌آباد داشته باشد که تاکنون نه‌تنها نقش خاصی ایفا نکرده بلکه کارگران و برخی مغازه‌ها نیز از دست اندکاران پروژه طلب داشته و از وضعیت موجود گلایه‌ها دارند و باعث ناامیدی مردمی شده که شاهد غیرفعالی آن هستند.

مسئولان وقت در زمان کلنگ‌زنی از برج‌های دوقلو به عنوان ابر پروژه نام می‌بردند و هر کدام اجرای آن را به اسم خود ثبت می‌کردند اما این طرح همچنان همانی است که نباید باشد.

سرمایه‌گذار نمی‌تواند قرارداد فسخ شود

جعفر بدری، رئیس کل دادگستری لرستان سال پیش به قرارداد این پروژه اعتراض کرد و گفت: برج‌های دوقلو در ۱۷ هزار متر مربع و در بهترین نقطه شهر خرم‌آباد به سرمایه‌گذار واگذار شده و بنا بود پس از ۳۶ ماه به اتمام برسد و با اینکه مدت‌ها از تعهد سرمایه‌گذار گذشته اما هنوز خبری از تکمیل طرح نیست.

وی چند روز پیش نیز با اعلام نارضایتی از روند این پروژه تصریح کرد: چندین سال از آغاز پروژه می‌گذرد اما به حال خود رها شده است.

بدری تاکید کرد: اگر شرکت پیمانکار نمی‌تواند به تعهدات عمل کند، باید قرارداد فسخ شود و در اختیار شهرداری قرار بگیرد.

صحبت‌های بدری در حالی مطرح شده که اعضای شورای شهر خرم‌آباد نیز از ناتوانی پیمانکار سخن می‌گویند اما پروژه همچنان در اختیار شرکت معین کوثر بوده و وضعیت همچنان همانی است که نباید باشد.

به این قرارداد افتخار می‌کنیم!

جافر وفایی، عضو دوره چهارم شورای اسلامی شهر خرم‌آباد، قرارداد این پروژه را خوب قلمداد کرد و افزود: چرا زمانی که قرارداد بسته شد، دستگاه قضا ورود نکرد؟!

وی با بیان اینکه به قرارداد برج‌های دوقلو و کاری که کرده‌ایم، افتخار می‌کنیم، افزود: ۱۷ هزار متر زمین بدون استفاده را به سرمایه‌گذار بخش خصوصی اختصاص داده‌ایم و با همفکری دستگاه‌های مسئول به این نتیجه رسیدیم که سهم شهرداری اگر ۲۵ درصد باشد، خوب است.

درباره آخرین وضعیت این پروژه اردشیر دریکوندی عضو شورای شهر خرم‌آباد به ایسنا گفت: سرمایه‌گذاران چندین بار وعده می‌دادند اما بعد غیب‌شان می‌زد و در حال حاضر فعالیت دارند اما چشمگیر نیست.

وی با اشاره به اینکه پروژه در دوره قبلی شورا مصوب و کلنگ‌زنی شده، ادامه داد: سال قبل به سرمایه‌گذار گفتیم کار را یک‌ساله تکمیل کند اما به آن بحران اقتصادی خوردند و با مشکل مواجه شدند.

دریکوندی اضافه کرد: به دنبال پیش فروش واحدها بودیم و اینکه یک حساب مشترک باز کنیم و پول پیش‌فروش در راستای تکمیل پروژه هزینه شود.

این عضو شورای شهر خرم‌آباد با بیان اینکه اجرای کار و روند پروژه مطلوب ما نیست، تأکید کرد: از کل پروژه رضایت ندارم نه از قرارداد و نه از روند آن و هرچه اعتماد کرده‌ایم نتیجه آن‌چنانی نداشته است.

روند پروژه لاک‌پشتی بوده!

اسماعیل رضایی، رئیس کمیسیون حقوقی شورای شهر خرم‌آباد درباره این پروژه گفت: متأسفانه روند پروژه برج‌های دوقلو لاک‌پشتی و سبب نارضایتی مردم شده است.

وی افزود: تیر ماه ۹۷ جلسه‌ای در رابطه با برج‌های دوقلو برگزار و در آنجا مقرر شد که یک برنامه زمان‌بندی برای انجام پروژه تعیین شود که از آن زمان حدود یک‌سال می‌گذرد اما پیشرفتی حاصل نشده است.

رضایی اضافه کرد: به قرارداد برج‌های دوقلوی کیو عمل نشده و به هیچ عنوان از شرایط آن راضی نیستیم.

اکثر اعضای شورای شهر پنجم نیز از شرایط و قرارداد این پروژه ناراضی هستند و معتقدند از فرش قرمزی که برای سرمایه‌گذار پهن کرده‌اند استفاده نشده، اما مدیرعامل شرکت معین کوثر ناکامی در "پیش‌فروش" و شرایطی که از عهده طرفین قرارداد خارج بوده را سبب وضعیت کنونی می‌داند!

به شهرداری جریمه پرداخت می‌کنیم

نرگس‌نژاد، مدیرعامل شرکت معین کوثر در جلسه کمیسیون حقوقی شورای شهر خرم‌آباد گفت: قراردادی که بین شهرداری و شرکت معین کوثر بسته شده قابل تغییر نیست و انتظار می‌رود که دیگر صحبتی در مورد مفاد قرارداد نشود.

وی افزود: ما پروژه را با قدرت شروع کردیم و خیلی خوب هم جلو رفت اما شرایطی ایجاد شد که خارج از اراده طرفین قرارداد بود، مشکل عمده قانون پیش‌فروش بود، قانونی که تصویب شده بود، آئین‌نامه اجرایی داشت و ما ملزم به رعایت آن بودیم در نتیجه نتوانستیم پیش‌فروش‌ها را انجام دهیم.

مدیرعامل شرکت معین کوثر خاطرنشان کرد: برآورد کرده‌بودیم که سال اول ۳۵ میلیارد تومان هزینه کنیم تا به پیش‌فروش برسیم ولی ما ۵۵ میلیارد هزینه کردیم اما قانون پیش‌فروش حل نشد تا اینکه به صورت‌جلسه سال ۹۷ رسیدیم.

نرگس‌نژاد کرد: پیش‌فروش نیاز به مجوز داشت ولی قانون این اجازه را به ما نمی‌داد و با پیگیری‌های مکرر اسفند ۹۷ مجوز پیش‌فروش صادر و قرار شد بعد از عید، آگهی بزنیم و پیش‌فروش را شروع کنیم، ایام عید سیل آمد و مردم درگیر مصیبت بودند، به‌همین دلیل پیش‌فروش را به بعد از استقرار آرامش در شهر موکول کردیم.

وی اضافه کرد: الان همه کارهای پیش‌فروش آماده است و ظرف یک هفته تا ۱۰ روز آینده این پیش‌فروش شروع می‌شود و سایر بندهای قرارداد نیز اجرا می‌شود.

مدیرعامل شرکت معین کوثر خاطرنشان کرد: قبول داریم که سرعت کار پایین بوده اما عملیات اجرایی شروع شده و زیرسازی‌ها و دیوارچینی‌ها را انجام داده‌ایم، هم‌چنین طبق قرارداد به خاطر تأخیری که رخ داده به‌ازای هر روز ۱۰ میلیون تومان به شهرداری جریمه پرداخت می‌کنیم.

در بحث پیش‌فروش اختلاف‌نظرهایی وجود دارد و معلوم نیست این اختلاف چه زمانی حل می‌شود اما موضوعی که تازگی ندارد تأخیر در تکمیل پروژه‌های لرستان است که به امری عادی تبدیل شده و اگر طرحی مهر "تمدید شد" نخورد جای تعجب دارد و همچنان رج این برج کج است و همانی است که نباید باشد و منتظر عمل به وعده‌ها هستیم و گوش به زنگ خبری خوش از دوقلوی کیو مانده‌ایم و همچنان...

ایسنا

برچسب ها:

برج ،پروژه ،شهرداری 
اخبار ساختمان
@akhbarsakhteman