انتظارسهامداران سیمان بیارجمند پایان ندارد

انتظارسهامداران سیمان بیارجمند پایان ندارد
Facebook Twitter LinkedIn

۱۰:۵۱ | ۱۳۹۹/۰۳/۰۸

برخی سهامداران شرکت سیمان بیارجمند با بیان اینکه سالها در انتظار بهره‌برداری ازاین شرکت هستند تا از بیکاری جوانان منطقه و مهاجرت آنان به شهرهای مجاور جلوگیری شود، تاکید کردند: ۱۳ سال انتظار سهامداران این شرکت پایانی ندارد.
۱۳به گزارش اخبار ساختمان، شرکت سیمان بیارجمند در زمینی به مساحت هشت هکتار و با سرمایه اولیه ۱۴ میلیارد ریال که توسط بیش از ۴۰ هزار سهامدار خریداری شده احداث می شود و مقرر است با شروع فعالیت برای ۳۳۰ نفر در منطقه اشتغال ایجاد کند، اما روند احداث این واحد تولیدی در شرق استان سمنان دربخش‌هایی مانند تامین مالی، مشکلات بانک مرجع به عنوان تامین‌کننده منابع مالی، تامین انرژی گاز و راه دسترسی، به مشکلاتی برخورد که روند تکمیل و فعالیت این واحد پس از ۱۳ سال همچنان نهایی نشده است.

یکی از سهامداران این شرکت گفت: مردم این منطقه با ایجاد شرکت سیمان شاهرود برای راه اندازی شرکت سیمان بیارجمند تشویق شدند که این امر سالهای طولانی به تعویق افتاده است.

حسن احمدی افزود: سهام این شرکت با توجه به سابقه خوب مردم در خرید سهام شرکتهای فولاد، کنسانتره، سیمان سبزوار و از این دست سرمایه گذاری های مردم در گذشته نه چندان دور باعث شد با علاقه این سهام را هم خریداری کنند.

وی تاکید کرد: تاخیر در عملیات اجرایی و طولانی شدن مسیر بهره برداری از این شرکت سهامداران را دلسرد کرد.

معصومه باقری دیگر سهامدار این شرکت هم گفت: ما به امید اشتغال و رفع بیکاری جوانان و جلوگیری از مهاجرت به شهرها و استانهای همجوار در این عرصه وارد شدیم.

وی تاکید کرد: با فقدان پیشرفت فیزیکی مناسب شرکت سیمان بیارجمند مردم اقساط سهام خود را پرداخت نکرده و منتظر یک اتفاق خوب از سوی مسوولان امر شدند.

شرکت سیمان بیارجمند ۴۰ هزار سهامدار دارد

مدیر عامل شرکت سیمان بیارجمند افزود: در سال ۱۳۸۵ سهامداران این شرکت سرمایه گذاری که بیشتر از قشر آسیب پذیر این منطقه هستند با مشکلات عدیده ای مواجه شد و این کارخانه تاکنون به بهره برداری نرسیده است.

ابراهیم خسروی، خروج سیمان از سبد حمایت از سال ۱۳۸۷، انحلال صندوق ذخیره ارزی و جایگزین شدن صندوق توسعه ملی را از عوامل تاخیر ۲ ساله این کارخانه دانست.

وی تحریم ها را برای خریدهای خارجی به موقع این شرکت موثر برشمرد و ادامه داد: تاکنون بانک عامل این شرکت بانک تجارت بود که ۲ دوره تحریم شد و نتوانستیم خریدهای خارجی را به موقع انجام دهیم.

وی خریدهای خارجی با واسطه را باعث افزایش بار مالی شرکت سیمان بیارجمند دانست و تاکید کرد: سهامداران به دلیل طولانی شدن زمان بهره برداری و تکمیل آن به دلیل تاخیر در پرداخت های تسهیلات ریالی و ارزی، ناامید شدند.

وی این امر را باعث پرداخت نشدن بخشی از تعهدات مالی سهامداران عنوان کرد و افزود: ۱۰۰ میلیارد ریال از ۲۸۰ میلیارد ریال سرمایه ثبتی این شرکت تاکنون پرداخت نشده است.

مدیر عامل شرکت سیمان بیارجمند گفت: سهامداران بدهکار اقساط خود را نپرداخته اند و براساس قانون تجارت اگر سهامداران پس از پنج سال پرداخت سهام خود را انجام ندهند باید ماده ۳۵ برای آنان اعمال شود.

سهامداران اقساط سهام خود را پرداخت نکردند

به گفته خسروی بیش از ۱۳ هزار نفر از سهامداران این شرکت ۱۳ سال است که اقساط سهام خود را پرداخت نکردند.

وی با بیان اینکه برابر قوانین بانک مرکزی این افراد باید علاوه بر اصل پول سهام جرایم ماده ۳۵ قانون را هم پرداخت کنند، تاکید کرد: این جرایم از اصل پول سهام هم بیشتر خواهد شد که از مسوولان و فرماندار شهرستان شاهرود خواستار تعلیق اجرای آن شدیم.

وی این امر را برای پیگیری های اجرایی شرکت سیمان بیارجمند ضروری دانست و گفت: به تازگی بانک ملی با پیگیری های مسوولان استان سمنان و کشور به همراه بانک صنعت و معدن، برای تامین منابع تکمیلی این شرکت وارد شدند.

مدیر عامل شرکت سیمان بیارجمند تصریح کرد: هرچند که مصوبات سفرهای مسوولان استانی وکشوری برای تامین آب ،برق و گاز و زیرساخت های لازم این شرکت وجود دارد، منابع داخلی دستگاه های اجرایی برای اجرای این مهم کفایت نمی کند.

خسروی تاکید کرد: استفاده از امکانات موجود شرکت سیمان بیارجمند برای آماده سازی زیرساخت های لازم در کاهش هزینه های دستگاههای اجرایی بسیار موثر است.

تلاش گام به گام برای تکمیل کارخانه

فرماندار شاهرود هم دراین باره گفت: بنابه دستور استاندار سمنان و پیگیری دیگر مسوولان، مشکلات اعتباری برای راه‌اندازی کارخانه سیمان بیارجمند از طریق بانک‌های ملی و تجارت رفع شد و ۴۰ هزار سهامدار آن را امیدوار کرد.

نادر فخری درحاشیه نشست رفع موانع راه اندازی کارخانه سیمان بیارجمند افزود: تاخیر در راه اندازی این کارخانه موجب نگرانی و اعتراض مردم شده بود.

وی با بیان اینکه این نشست برای رفع مشکلات زیرساختی دستگاه های خدمات رسان با حضور مسوولان شهرستان و استان سمنان تشکیل شد، تصریح کرد: با حضور این مدیران مشکلات بررسی و تا حدود زیادی موانع رفع شد.

فخری ادامه داد: برای ساخت راه دسترسی این مجموعه در سفر رییس جمهوری به شاهرود مبلغ ۶۰ میلیارد ریال مصوب شد.

به گفته وی، برای ساخت جاده ۷.۵ کیلومتری این کارخانه تاکنون تنها ۱۰ میلیارد ریال تخصیص یافته است که مسوولان شهرستان باید امسال پیگیر بقیه مبلغ مصوب باشند.

معاون استاندار سمنان ادامه داد: قرار داد آسفالت ۲.۵ کیلومتر راه از محل کارخانه به سمت جاده با پیمانکار منعقدشده و این عملیات تا آخر خردادماه به پایان می رسد.

فخری با بیان اینکه این کارخانه به ۱۳ هزار متر مکعب در ساعت گاز نیاز دارد، تاکید کرد: با قول مساعد مدیرعامل این شرکت تا سال آینده گام نخست این کارخانه راه اندازی می شود.

وی درباره مشکل تامین گاز این شرکت گفت: براساس قانون قراردادی بین کارخانه و شرکت گاز استان سمنان منعقد شود که پس از انجام کار مقداری از بهای مصرفی گاز کسر شود.

ایرنا

برچسب ها:

سیمان بیارجمند 
اخبار ساختمان
@akhbarsakhteman