رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان یزد مطرح کرد:

واگذاری کنتور برق با تاییدیه مهندسین برق

واگذاری کنتور برق با تاییدیه مهندسین برق
Facebook Twitter LinkedIn

۱۰:۲۹ | ۱۳۹۹/۰۳/۱۹

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد گفت: طی توافقات انجام شده با شرکت توزیع برق واگذاری کنتور های برق برای ساختمان ها صرفا با تاییدیه مهندسین برق نظام مهندسی میسر است.
به گزارش اخبار ساختمان، مهدی سالاری در دیدار با مدیران شرکت توزیع برق با بیان اینکه همکاری این سازمان با شرکت توزیع برق از سالیان گذشته آغاز شده است، افزود: واگذاری کنتور برق برای ساختمان ها، تنها بر اساس گزارش ها و تأییدیه ناظرین برق سازمان نظام مهندسی صورت می گیرد.

وی با تأکید بر اهمیت آموزش مجریان حوزه برق در سازمان نظام مهندسی ساختمان عنوان کرد: این سازمان برای ارتقا سطح کیفی خدمات مهندسین، برگزاری دوره‌های آموزشی را در دستور کار خود قرار داده است.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان بر مسئله ایمنی ساختمان و ارتباط آن با سلامت و حفظ جان افراد تاکید کرد و اظهار داشت: سازمان نظام مهندسی برای ارتقا سطح ایمنی در حوزه برق آمادگی دارد تا همکاری های لازم را با شرکت توزیع برق داشته باشد.

وی گفت: با توافق صورت گرفته بزودی اخذ تاییده مهندسین برق برای واگذاری کنتور به ساختمان های بدون پروانه ساخت نیز الزامی می شود.

خبر آنلاین

پربازدیدترین اخبار
جزئیات برنامه خرید خانه توسط دولت تشریح شد
صدور سه هزار و 50 سند مالکیت در استان مرکزی
بازدید مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن از اراضی ویژه طرح های حمایتی مسکن استان اصفهان
تصویب پیش نویس ویرایش پنجم مبحث 19 مقررات ملی ساختمان
رشته برق ساختمان؛ آشنایی با رشته برق برقکاری کاردانش و فنی حرفه ای
تأکید بر نقش نظارت های فنی آزمایشگاه خاک در توسعه پایدار سواحل مکران
وام ودیعه مسکن برای همه؛ از 55 تا 400 میلیون تومان
25 هزار مسکن استیجاری ساخته خواهد شد
بازار داغ اجاره واحدهای زیر 20 متر در پایتخت!
شورای‏‏ شهر تهران اختیارات کمیسیون ماده 5 را محدود کرد
چگونه مهندسان ناظر می‌توانند ایمنی پروژه‌های ساختمانی را تضمین کنند؟
تاثیر تگرگ بر بدنه و شیشه خودرو؛ نقش سایبان‌ها در کاهش هزینه‌های تعمیر
سقف تسهیلات کمک ودیعه مسکن افرایش یافت
تسریع در تحویل میلگردهای پروژه های مسکن ملی در مناطق سردسیر
نظام ارائه خدمات هوشمند سازمان ملی مسکن متحول شده است
اخبار ساختمان
@akhbarsakhteman