واردات پیمانکار دهنکجی به سازندگان است
به گزارش اخبار ساختمان، فرشید پورحاجت با تاکید بر اینکه در بحث جذب سرمایه برای تولید مسکن جامعه انبوهسازان به شدت از واردات پیمانکار استقبال میکنند، اظهار کرد: این کار برای کشور ارزآوری به همراه دارد و سود اقتصاد است. اما وقتی قرار است پیمانکار در قالب پیمان به صورت دلاری کار کند که به نظر میرسد این اقدام دهنکجی به بخش خصوصی و انبوهسازان است.
وی افزود: ما با اینکه سرمایهگذاری در تولید مسکن روی دهد و شرایطی روی دهد که شرکتهای پیمانکاری بزرگ در کشورمان سرمایهگذاری کنند به شدت استقبال میکنیم.
وی ادامه داد: اینکه به پیمانکاران ایرانی با ریال هزینهها پرداخت کنیم و در مقابل به پیمانکاران خارجی هزینه را به صورت دلار یا لیر یا ارز اجنبی پرداخت کنیم، مورد اعتراض جدی ماست.
دبیر کانون سراسری انبوهسازان با بیان " اگر همین شرایط برای بخش خصوصی ایرانی فراهم شود قطعا شاهد اتفاقات بسیار خوبی در حوزه تولید مسکن خواهیم بود" گفت: یکی دیگر از مشکلات بخش خصوصی در تولید مسکن، وجود مشکل در قانونگذاری است. قانونگذار شرایط را برای سرمایهگذاری بخشهای خصوصی تسهیل نکرده است. در وضعیت کنونی کشور باید دولت و مجلس برای این منظور در شرایط کنونی ریلگذاری خوبی داشته باشند.
پورحاجت بیان کرد: در این شرایط اقتصادی سخت ارزآوری بسیار بسیار سخت است و ارز نداشته را نباید به این چنین پیمانکارانی تقدیم کنیم.
وی یادآور شد: مدتهاست شرکت تهاتری صحبت دیدهایم و در مقام عمل چیزی ندیدهایم. تا امروز بهعنوان نهاد حرفهای چیزی ندیدهایم البته به جز رسانه ها.
وی همچنین با انتقاد از عملکرد وزارت راه و شهرسازی در حمایت از تولید مسکن و بخش خصوصی تصریح کرد: متاسفانه وزیر راه و شهرسازی نیز فقط از طریق رسانه و اخبار مردم را صاحبخانه میکند.
وی یادآور شد: میلگرد ساختمانی امروز کیلویی 13 هزار تومان است، همین میلگرد بهمن سال گذشته چهار هزار تومان بود. این آقایی که میخواهد تهاتر مصالح ساختمانی را انجام دهد چگونه میخواهد این مسائل را حل و فصل کند. بهنظرم اینها فقط جنبههای خبری بسیار شیک هستند. در اجرا و واقعیت آن چیزی که داریم لمس میکنیم نه مصالح ارزان قیمت دست بخش تولید را گرفته است، از سوی دیگر عزمی هم برای کنترل قیمتها از سوی دولت و وزارت راه و شهرسازی مشاهده نشده است.
تسنیم