طراحی اولین خانه‌های با اسکلت بیرونی فولادی چاپ سه‌بعدی

طراحی اولین خانه‌های با اسکلت بیرونی فولادی چاپ سه‌بعدی
Facebook Twitter LinkedIn

۱۱:۵۰ | ۱۴۰۰/۰۶/۲۹

معماران اولین خانه‌های جهان با اسکلت بیرونی فولادی چاپ سه‌بعدی شده را طراحی کردند.
به گزارش اخبار ساختمان، معماران به تازگی نخستین خانه‌های جهان با اسکلت بیرونی فولادی چاپ سه بعدی شده را ساخته‌اند که در آنها از پله استفاده نشده و ساکنان را تشویق می‌کند تا به جای آن از شیب طبیعی زمین و محیط استفاده کنند.

معماران شرکت "ماسک"(MASK) اولین خانه‌های ماژولار چاپ سه بعدی شده از جنس فولاد در جهان را ساخته‌اند و دیدن آنها بسیار چشم نواز است. این خانه‌های جدید در جزیره اورانی در شهر ساردینیای ایتالیا واقع شده‌اند.

"اوزنور پینار" و "دانیلو پتا" معماران این خانه‌های منحصر به فرد از آثار هنرمندی به نام "کنستانتینو نیوولا" به ویژه یکی از مجسمه‌های او به نام "La Madre" الهام گرفته‌اند و نتیجه نهایی آن خانه‌هایی شده است که شبیه به پروانه هستند.

آنها در وب‌سایت این پروژه نوشتند: مکانی که ما این سازه‌ها را در آن ساخته‌ایم، دامنه‌ای کوهستانی است که دارای سطوح مختلفی برای قرارگیری ماژول‌های ساختمان‌های ما است. ما در این منطقه که توسط مناظر طبیعی احاطه شده می‌خواهیم هماهنگی خوبی با طبیعت داشته باشیم.

این خانه‌ها برای اجازه به عبور باد از میان آنها ایجاد شده‌اند، زیرا این منطقه منطقه‌ای بسیار بادخیز در ایتالیا است و همچنین این ساختمان‌ها به منظور خودپایداری ایجاد شده‌اند. این خانه‌ها می توانند منابع انرژی تجدیدپذیر را برای استفاده خود تأمین کنند.

در مرکز هر ساختمان یک برج انرژی قرار دارد که انرژی را از خورشید و باد جمع‌آوری می‌کند. این برج از صفحات خورشیدی پوشیده شده است و برای چرخش ۳۶۰ درجه‌ای با نیروی باد و چرخاندن توربین‌های بادی طراحی شده است. همچنین حفره‌هایی در این ساختمان‌ها وجود دارد که اجازه می‌دهد باد به سمت توربین‌های بادی هدایت شود.

این خانه‌ها همچنین مجهز به دوربین‌های هوشمند و سیستم تشخیص آتش‌سوزی هستند تا در برابر بلایای طبیعی ایمن باشند.

یکی از جنبه‌های جالب این سازه‌ها این است که معماران از پله در آنها استفاده نکرده‌اند. در عوض آنها ساکنان را تشویق می‌کنند تا از شیب طبیعی زمین و محیط استفاده کنند.

این پروژه با نام ایتالیایی "Madre Natura" به معنی "مادر طبیعت" نامیده شده است. به این ترتیب، این ساختمان‌ها به گونه‌ای ساخته شده‌اند که با طبیعت ادغام و هماهنگ شوند.

ایسنا

اخبار ساختمان
@akhbarsakhteman