ساخت بیش از 2 هزار مسکن برای محرومان
به گزارش اخبار ساختمان، امیر برومند با اشاره به مجموعه اقدامات انجام شده در حوزه مسکن و عمران روستایی، اظهار کرد: شهرها و روستاهای هدف بنیاد مسکن بهدلیل قیمت مناسب مسکن، دسترسی مطلوب به طبیعت و فضاهای باز و برخورداری از زیرساخت های در حال توسعه، ظرفیت بالایی برای سکونت پایدار و ارتقای کیفیت زندگی دارند.
وی افزود: در سال گذشته، ۴۴۰ میلیارد ریال کمک خیران به همراه هفت هزار و ۲۳۱ متر مربع زمین اهدایی در حمایت از مسکن محرومان در استان جذب شده و میزان مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی به ۷۱ درصد رسیده است؛ رقمی که معادل ۵۲ هزار و ۳۶۴ واحد مسکونی مقاوم سازی شده در سطح استان است.
مدیرکل بنیاد مسکن استان بوشهر با اشاره به اقدامات مالی و تسهیلاتی، اضافه کرد: در این مدت ۱۵ هزار و ۴۰۰ واحد مسکونی به بانک ها معرفی شده و برای ۱۰ هزار و ۸۰۰ واحد قرارداد تسهیلات بانکی به ارزش ۵.۵ هزار میلیارد تومان منعقد شده است. همچنین پنج هزار سهمیه تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای استان تخصیص یافته که نقش مهمی در تسریع روند ساخت و تکمیل واحدهای مسکونی داشته است.
وی با تشریح طرح های مسکن حمایتی گفت: اجرای ۶۳۹ واحد مسکن محرومان با مجموع اعتبارات بیش از سه هزار میلیارد ریال به انجام رسیده و در کنار آن، تأمین ۶۶۰ واحد مسکونی برای خانواده های معظم شهدا، ایثارگران و مددجویان با همکاری شورای راهبردی پتروشیمی های استان از اقدامات شاخص سال گذشته بوده است.
برومند گفت: در زمان حاضر ۲ هزار و ۵۱ واحد مسکن مددجویان با استفاده از ۳۰۷ میلیارد تومان کمک بلاعوض در حال اجرا است و در بخش نهضت ملی مسکن نیز در مجموع پنج هزار واحد در قالب بنیادساخت و گروهساخت در سراسر استان در دست اجرا قرار دارد. علاوه بر این، عملیات ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکن محرومان شهری نیز آغاز شده است.
وی در ادامه به اقدامات عمرانی در روستاهای استان اشاره و بیان کرد: در سال گذشته، ۵۳۸ طرح هادی روستایی با اعتبار ۶۲۷ میلیارد تومان اجرا و و ۵۵۳ طرح جدید نیز با اعتباری بالغ بر ۶۴۳ میلیارد تومان آغاز شده است. همچنین اجرای یک میلیون و ۲۰۰ هزار متر مربع آسفالت معابر روستایی با ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار، از دیگر اقدامات شاخص این حوزه به شمار می رود.
مدیرکل بنیاد مسکن استان بوشهر با اشاره به اقدامات ثبتی و توسعه ای در روستاها، افزود: ایجاد زیرساخت های گردشگری در پنج روستا، صدور هفت هزار سند مالکیت، واگذاری ۲ هزار و ۳۰۰ قطعه زمین و تهیه یا بازنگری طرح هادی ۱۰۳ روستا انجام شده و این تعداد تا پایان سال به ۱۴۰ روستا افزایش خواهد یافت.
صدا و سیما

