سود سرمایه گذاران مسکن در سال 1404 چقدر است؟

سود سرمایه گذاران مسکن در سال 1404 چقدر است؟
Facebook Twitter LinkedIn

۱۰:۱۳ | ۱۴۰۴/۱۲/۰۶

در یازده ماه ابتدایی سال ۱۴۰۴، طلای ۱۸ عیار با رشد ۱۴۶ درصدی قیمت، بهترین بازدهی را کسب کرد و رتبه بعدی هم متعلق به سکه امامی با بیش از ۱۰۰ درصد بازدهی است.

به گزارش اخبار ساختمان، ۱۱ ماه ابتدایی سال جاری برای کسانی که سعی داشتند ارزش دارایی خودشان را حفظ کنند، روز‌های پر استرسی بود، به این صورت که در ابتدای امسال روند مثبت مذاکرات در اوج خودش قرار داشت و مردم سرمایه های خود را از طلا و دلار خارج کردند و به سمت بورس و بازار‌های دیگر هدایت کردند، همچنین بخشی از مردم دارایی خود را به سمت خرید ملک بردند، اما ناگهان در ۲۳ خرداد اسرائیل به ایران حمله کرد، در پی چنین اتفاقی مردم سرمایه های خود را مجددا به سمت دارایی های دلار محور بردند تا بتوانند ارزش پول خود را حفظ کنند، اما بورس هم در برخی از بازه های زمانی و در بخشی از صنایع بازدهی جالبی را ایجاد کرد که مردم را به تردید انداخت.

 

بازدهی بازارهای مختلف مالی در سال 1404
 

در مجموع و در این یازده ماه قیمت طلای ۱۸ عیار با رشد ۱۴۶ درصدی، بهترین بازدهی را کسب کرد و رتبه بعدی هم متعلق به سکه امامی با بیش از ۱۰۰ درصد بازدهی است.

بعد از طلا، خودرو بازدهی بسیار مطلوبی را برای خریداران خود ایجاد کرد چراکه قیمت کارخانه خودرو‌های ایرانی به صورت متوسط ۹۴ درصد و قیمت بازار خودروی ایرانی هم ۸۰ درصد رشد کرد.

مسکن اما به طور متوسط ۴۱ درصد بازدهی را نصیب خریداران خود کرد و متوسط قیمت خانه در تهران به ۱۳۳ میلیون تومان رسید.

اما شاخص کل و شاخص هم وزن با یک اتحاد، کمتر از تورم ۵۰ درصدی، رشد کردند. شاخص کل ۳۸ درصد و شاخص هم وزن ۲۲ درصد رشد کرد و فی‌الواقع سال گذشته برای سهامداران بازار خوش‌یمن نبود.

رمز ارز‌های معروفی مانند ریپل، اتریوم و بیت کوین نیز در مجموع این ۱۱ ماه بازدهی منفی داشتند.

لازم به ذکر است که ملاک بررسی بازار خودرو در این گزارش چهار خودرو تولید داخل بوده که جزئیات تغییر قیمت آنها در دو نمودار زیر مشخص است:

 

بازدهی بازار خودرو در سال 1404
 

بازدهی بازار خودرو در سال 1404

اقتصاد آنلاین


برچسب ها:

بازار مسکن ،خرید مسکن 
اخبار ساختمان
@akhbarsakhteman