مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن خبر داد:

تامین هزار میلیارد ریال برای تکمیل مدارس مسکن مهر

تامین هزار میلیارد ریال برای تکمیل مدارس مسکن مهر
Facebook Twitter LinkedIn

۱۶:۳۲ | ۱۴۰۵/۰۲/۲۰

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن از تزریق یک هزار میلیارد ریال اعتبار برای اتمام ۶ مدرسه در مجاورت واحدهای مسکن مهر در استان سمنان خبر داد.
به گزارش اخبار ساختمان به نقل از روابط عمومی سازمان ملی زمین و مسکن، علی نبیان معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن که به همراه وزیر راه و شهرسازی به استان سمنان سفر کرده بود، از مدرسه ۹ کلاسه «رستم زاده» این استان بازدید کرد.

نبیان در حاشیه این بازدید گفت: مدرسه رستم زاده از جمله پروژه های نیمه تمام بوده که اینک در آستانه بهره برداری قرار گرفته است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه هیچ پروژه ای در کشور بدون خدمات روبنایی از جمله مدرسه، مسجد و کلانتری به مردم تحویل نخواهد شد، از تزریق یک هزار میلیارد ریال اعتبار برای اتمام ۶ مدرسه در مجاورت واحدهای مسکن مهر در استان سمنان خبر داد.

اخبار ساختمان
@akhbarsakhteman